Home

Rew(m)ind coaching

Rewind with a new mind’. Rew(m)ind Coaching is dé plek voor (high) professionals en jongvolwassenen, die een stap dichter naar hun droom, dan wel doel toe willen zetten. Wil jij graag verder groeien en jezelf ontwikkelen vanuit de kern? Voel je vrij en pak jouw moment om die verandering in te zetten met mij en vooral jezelf. Ik help jou vooruit te gaan. Samen zoeken wij jouw kern op en zorgen wij dat jij keuzes kan en durft te maken, die je al lange tijd voor ogen hebt. Samen werken wij naar jouw doel op een manier, die aansluit bij jou.

De coach

Robbert van Opstal is bij rew(m)ind de onmisbare factor tijdens de coaching. De coach is tevens vader van vier kinderen en een onwijs fanatieke sportfanaat. Voordat hij Rew(m)ind begon, heeft hij jarenlang een carrière gehad in het (speciaal) onderwijs en de jeugdzorg. Robbert heeft een omslag gemaakt in zijn carrière om zijn eigen dromen waar te maken. Hij heeft zijn kracht kunnen vinden, die hij via coaching het liefste met iedereen wil delen.

Mensen laten groeien is zijn passie en doel geworden. Jouw passie ontdekken, grenzen bepalen en nog belangrijker, jouw kern vinden is van grote waarde voor de persoonlijke ontwikkeling. In Robbert zijn ogen is ieder mens een volmaakt wezen. Hij gebruikt dit als uitgangspunt in zijn werk. Doelgerichtheid en persoonsgebonden zijn de pijlers waarop zijn coaching is gebaseerd.