Jongvolwassenen

Heb jij een leeftijd tussen de zestien en dertig jaar en heb je de wil om te groeien, maar komt het niet tot uiting zoals jij voor ogen hebt? Of wil jij starten met werken, maar kan je de geschikte baan niet vinden? Het kan ook voorkomen dat je graag een eigen woning wilt, maar dit niet georganiseerd krijgt. Als jongvolwassenen kom je genoeg hobbels op jouw weg tegen. Ik help jou graag om over deze hobbels heen te komen, om je weer lekker in je eigen vel te voelen.

‘Be young, stay young and find your strong.’

Twijfelen is normaal. Het is bovendien gezond en hoort bij het leven. Als jongvolwassene kom je voor veel keuzes te staan. Vaak zijn het keuzes die voor jouw gevoel invloed hebben op de rest van je leven. Dit kan een hoge druk met zich meebrengen. Je wilt graag de juiste keuze maken, maar je vindt het moeilijk te bepalen wat de juiste keuze is. In de wereld gebeurt een hoop om jou heen, dat je observeert en tot nadenken zet. Daarbij stelt de huidige maatschappij ook verschillende normen, die kunnen leiden tot gepieker van jouw kant. Graag help ik jou om autonomie te creëren over jouw keuzes. De coaching is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom geloof ik erin dat niet iedereen eenzelfde manier van coaching nodig heeft. Ik bied verschillende methodes aan waarin jij als individu altijd centraal staat. De coaching kan variëren van sessies waarin wij al pratend aan de slag gaan in een veilige ruimte tot samen sporten.

Terug naar je kern

Het is belangrijk om tijdens dit proces naar jouw kern te reiken en erachter te komen wie jij bent, waar jij heen wilt en welke keuzes je daarvoor kunt maken. Jouw kern is bedekt met verschillende lagen. De zichtbare laag is jouw gedrag. Hieronder zijn jouw gedachten, gevoelens en overtuigingen en nog dieper houdt zich een laag met jouw kernwaarden schuil, die het belangrijkst zijn. Leven vanuit deze kern, waardoor jouw bovenste lagen in overeenstemming zijn met jouw kernwaarden, brengt je in balans. Het helpt je niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Doel is dat jij je ten alle tijden op je gemak voelt bij de keuzes die jij nu maakt, maar ook zal gaan maken.