Individuele coaching

Heb je een langgekoesterde droom? Ben je niet tevreden waar je nu staat, maar kom je ook niet op een ander punt? Of heb je het gevoel dat je al een tijd stil staat? Je kunt allerlei blokkades tegenkomen tijdens jouw levensweg. Graag help ik je een weg te vinden in de richting van jouw dromen. Individuele coaching staat in het teken van jou, jouw normen, waarden, levensfase en loopbaan.

The real test is not whether you avoid this failure, because you won’t. It’s whether you let it harden or shame you into inaction, or whether you learn from it; whether you choose to persevere.”

Barack Oabama

COACHING

Individuele coaching is zeer geschikt om doelgericht in een veilige situatie aan de slag te gaan met jouw vraagstuk. Deze een-op-een benadering is een krachtig instrument voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten. De coaching is volledig op jou afgestemd en dat maakt de behandeling zowel doelgericht als persoonsgericht. Tijdens de coaching wordt rekening gehouden met jouw loopbaan en levensfase waarin jij verkeert. Coachen is immers maatwerk. Nooit zal ik hetzelfde traject kunnen doorlopen met ieder individu. Samen zoeken we jouw kern op en vanuit daar gaan wij te werk. Jouw kern zit verscholen onder een laag gevoelens, gedachten en overtuigingen. Vervolgens zit bovenop deze laag jouw gedrag, dat zichtbaar is voor de mensen om je heen. Door alle lagen in overeenstemming te brengen met jouw kern zal je je in balans voelen.

Robbert is een uitstekende coach. Pragmatisch, down to earth, positief en oplossingsgericht. Zowel met tieners als volwassenen heeft Robbert uitstekende resultaten behaald. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Ferry Nahon