Rewindcoaching

Welkom bij Rew(m)ind Coaching,

Ik ben Robbert van Opstal. Vader van vier prachtige kinderen en een ontzettende sportfanaat. Na een carrière in het (speciaal) onderwijs en de jeugdzorg heb ik een omslag gemaakt om mijn droom waar te maken. Tijdens deze ommekeer heb ik de kans gehad te ontdekken wat mijn kracht is en waar ik voldoening uit haal. Het liefst deel ik dit met zo veel mogelijk mensen.

Mijn doel en tevens mijn passie is mensen beter maken. Beter maken in de zin van groeien, jouw eigen passie ontdekken, grenzen bepalen en nog belangrijker: jouw kern vinden. Als coach neem ik je graag mee in een wereld waarin jij aan het roer bent en je jouw geluk mag creëren, om te komen tot wie je bent. Je zult ervaren dat geluk en ongeluk zelf te creëren via keuzes, die jij maakt. In mijn ogen is ieder mens perfect.

Dat is het uitgangspunt in mijn coaching. Ik laat je ervaren hoe blokkades uit de weg geruimd kunnen worden, maar ook wat overwinnen is. Belangrijk vind ik dat jij je tijdens het hele proces met mij op jouw gemak voelt. Daarom kiezen wij een weg die aansluit bij jou. Dit kan verschillen van een-op-een gesprekken tot actievere bezigheden tijdens onze ontmoetingen, zoals een wandeling maken.

Wil jij deze ‘next step’ maken? Je bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie of iets anders, om samen met mij te ervaren hoe het is zonder gevolgen van dien. Je hoeft mij enkel een bericht te sturen en ik zal contact opnemen. Tijdens onze kennismaking kijken wij of er een klik is om een vervolg plan op te stellen.