Bedrijven

Medewerkers die zich gelukkig voelen, leveren een beter resultaat. Hetzelfde geldt voor de leidinggevende. Hoe zorg je dat al jouw medewerkers zich prettig voelen binnen een bedrijf? Wat voor rol heb jij als medewerker of leidinggevende in het bedrijf? Of vraag je je als leidinggevende wel eens af hoe je leiding geeft en draagvlak behoudt onder jouw medewerkers? Dit zijn vragen die veel mensen zichzelf stellen. Bedrijfscoaching kan op verschillende manieren ingevuld worden. Coaching is maatwerk. Derhalve is veel mogelijk bij mij. De coaching kan individueel, maar ook in groepsverband plaatsvinden. Het is voor elke bedrijfstak geschikt.

Bedrijfscoaching start vaak met een karakterscan. De karakterologische methode is geschikt voor de teamtrainingen, maar ook voor het management. Het geeft inzicht in wat voor positie jij kunt innemen in jouw team op basis van karaktertrekken. Aan de hand van deze tests komen sterkere, maar ook zwakkere punten van ieder teamlid naar voren. Door gebruik te maken van ieders sterke punten en rekening te houden met iemands zwakkere punten scoor je het hoogste rendement voor geleverd werk.

Voor een leidinggevende kan coaching ook helpen. Een leidinggevende is een voorbeeld binnen een organisatie voor medewerkers. Managementcoaching staat daarom niet alleen in het teken van de persoonlijke ontwikkeling van de coachee, maar ook in het teken van jouw team en de organisatie. Wij kijken naar welke rol jij kunt innemen als manager door te focussen op jouw vaardigheden. Wat voor leidinggevende ben jij en wil jij zijn? Vanuit jouw waarden en normen werken wij naar professionele groei. Managementtraining kan individueel, maar ook in teams van managers plaatsvinden.