Over Rewind

Welkom bij Rew(m)ind Coaching,

Ik ben Robbert van Opstal, vader van vier prachtige kinderen en sportfanaat.

Na een carrière in het (speciaal) onderwijs en jeugdzorg heb ik de stap gezet om mijn droom te gaan leven.  Ik heb mogen ontdekken wat mijn kracht is en waar ik voldoening uit haal. Waar ik echt gelukkig van word. Dit deel ik graag met zoveel mogelijk mensen.

Mijn passie is mensen beter maken. Te laten groeien en de passie te brengen in jouw leven. Graag neem ik je mee in de wereld waarin je zelf de regie neemt, je eigen geluk creëert en komt bij wie jij bent.

Ieder mens is perfect. Dat is het uitgangspunt in coaching. Ik haal het beste uit jou, als ik jou mag coachen.
Samen met jou kan ik je laten zien en ervaren hoe je stap voor stap je blokkades op kunt opruimen en overwinnen.
Door te ervaren dat ieder mens zelf verantwoordelijk is voor alles wat zij/hij creëert ontdek je dat jij je eigen geluk kan creëren.

We kiezen een weg die bij jou past. Dat kan zijn 1 op 1 gesprekken (op locatie of in mijn praktijk), wandelen, sporten of een combinatie daarvan.

Wanneer jij de “next step” wilt maken, nodig ik je van harte uit om een kop koffie te komen drinken en te ervaren hoe dit zal zijn. Stuur een bericht en ik neem contact met je op. We gaan dan samen in gesprek om te kijken of er een klik is en maken een plan om mee te gaan werken.

Geniet vandaag!